Vanuit ons reclamebureau Continu Creatief deden wij – Nancy van der Heijden en Femke Kardol – al sinds 2014 regelmatig vormgeef producties voor onderwijsinstellingen. Hierin hebben wij ervaren dat onze klanten vaak lang op zoek waren naar een betaalbare leverancier voor schoolkalenders en schoolgidsen.
Om de scholen hierin tegemoet te komen hebben wij besloten De Schoolkalenderspecialist op te richten. De Schoolkalenderspecialist is gespecialiseerd in drukwerk voor het onderwijs, heeft veel ervaring met aantrekkelijke en overzichtelijke vormgeving én hanteert prijzen die je niet zou verwachten.

Met onze jarenlange ervaring in de grafische vormgeving, denken wij graag met jullie mee in de vormgeving en uitstraling van jullie school en website. Ook digitale schoolgidsen, afscheidsboekjes groep 8, belettering van de school, spandoeken of een complete restyling van de huisstijl behoort bij De Schoolkalenderspecialist tot de mogelijkheden.

Omdat de kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat geloven wij dat persoonlijk contact van essentieel belang is. We komen dan ook graag vrijblijvend bij jullie op school langs om jullie de kwaliteit van onze schoolkalenders en schoolgidsen te laten ervaren.

Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier.

Graag tot ziens,
De Schoolkalenderspecialist